Vergunning Carport

Bent u toe aan veranderingen aan uw huis? Wilt u bijvoorbeeld een mooie aanbouw of een ruime  carport bouwen aan uw huis? Zorg dan altijd voor een vergunning carport. U heeft een vergunning carport nodig als u een carport of een vergelijkbare uitbouw gaat bouwen aan uw huis. U kunt niet zomaar een carport aan uw huis bouwen.

U moet aan bepaalde eisen voldoen alvorens u aanspraak kunt maken op een vergunning carport. Er wordt altijd goed gekeken naar het feit dat een carport anderen in de weg kan staan en dat het het straatbeeld kan beïnvloeden. Daarom doet u er goed aan om over te gaan tot aanvraag van een vergunning.

Carport, schuur, garage, het maakt niet uit wat u aan uw huis wilt veranderen. Vaak heeft u eerst toestemming nodig voordat u aan de bouw begint.

Hoe kom ik aan een vergunning carport

Het is dus niet zomaar iets dat u even doet, een carport bouwen. U moet er goed over nadenken en u moet de juiste procedures volgen. In veel gevallen hoeft dit echter totaal geen belemmering te zijn en kan u na toestemming gewoon beginnen met bouwen. Maar kijk eerst zelf eens of u denkt dat u een vergunning carport denkt te krijgen of dat uw project wellicht wat te ambitieus is.

Een vergunning carport is echt nodig voordat u begint, dus besef dit goed. Als u eerst zelf goed heeft bekeken of u mensen tot last bent of dat het allemaal wel meevalt en is uw carport niemand een doorn in het oog, dan komt de vergunning veelal wel goed.

Alles in orde

Zorg dus altijd dat u alles in orde heeft, voordat u begint met het realiseren van een aanbouw aan uw huis. Vraag altijd een vergunning aan in deze situaties!